Születés Hete Füreden

2011-05-06 - Idén kilencedik éve kerül sor a Születés Hete rendezvénysorozatra. Országszerte több mint negyven helyszínen várják előadók, programok az érdeklődőket. Százhalombattán a Születés Hete Közhasznú Egyesület tart egész napos fesztivált május 7-én, szombaton a Dunafüredi Közösségi Házban.

A programok középpontjában a kisgyerekes anyák állnak. A 10 órai megnyitó után, 10,30-tól dr. Kunetz Zsombor mentőorvos tart előadást gyerekekkel gyakran előforduló balesetekről és az elsősegélynyújtásról. 11,30-kor dr. Máté Edit gyermekorvos a csecsemőtáplálásról, 12 órakor dr. Csoszánszki Noémi gyermek gasztroenterológus a gyerekkori ételallergiákról beszél.

A gyerekeknek 11 órakor Rédli Éva mutat be bábelőadást, és az előadások alatt különböző foglalkozások - például arcfestés - köti le a figyelmüket. Az egész program alatt lehetőség lesz zöldségkóstolgatásra, főzelékkészítésre, egyszerű konyhatechnikákkal is megismerkedhetnek a résztvevők.

12,30-kor hordozókendő-bemutatót tart és próbahordozásban segédkezik Csörgőné Polgár Andrea perinatális tanácsadó, majd 13,15-től a "Mamamérföld", az anyukák hordozókendős, babakocsis sétája zárja le a programot. A részvétel ingyenes. Bővebb felvilágosítást Rácz Szilviától lehet kérni a 06-30-770-6355-ös számon.

Forrás